Sporočilo
Uspehi našega bowling kluba EPIC
bk-1Že dve leti nismo ažurirali internetne strani našega bowling kluba.To lahko pripišem dejstvu ,da smo posvetili glavno pozornost strateškemu delu treniranja in usposabljanja naših tekmovalcev in delu z mladimi, tako da smo na internetno stran kar pozabili. Ker je tudi Robi Godnič, trener naših mladih igralcev, bolj dosleden pri  za treniranju, kot pri urejanju internetnih strani, sem se odločil, da ta del posla prevzamem sam, saj imam po očetu kar nekaj pisateljske žilice. Trenutna sezona 2013 dokazuje premoč našega kluba v  članski in mladinski konkurenci, pa tudi članice dosti ne zaostajajo.


Prva slovenska liga  - moški

V prvi moški ligi vodi EPIC 1, med osmimi ekipami v 1. slovenski ligi pa sodelujeta še EPIC 4, ki zaseda peto mesto in EPIC 3, ki zaseda 7 mesto. Do konca so še tri kola in  prav naslednje kolo bo EPIC1 igral z  ekipo iz Maribora Strike, ki je edini resni konkurent naši prvi ekipi za prvo mesto. Zmagovalec tega dvoboja bo postal praktično že državni prvak.

Slovenska mladinska liga

V slovenski  ligi mladincev so na prvih treh mestih tri naše ekipe, v konkurenci 17 ekip iz cele Slovenije pa so vse ekipe Epica uvrščene v prvo deseterico. Posamezno med mladinci  vodi naš tekmovalec Nino Stenko, na tretjem mestu pa je Tilen Vatovec.
Med mladinkami posamezno  vodi naša Janja Kovačič, na tretjem mestu pa je Mia Grilc.

Slovenska ženska liga

V ženski konkurenci letos naši prvi ekipi ne gre tako dobro, saj zaseda 7.  mesto, Ljuba Ceglar ob svoji standarno dobri igri pogreša sotekmovalko v dobri formi. EPIC 2 pa zaseda šesto mesto mesto. Ljuba v konkurenci posameznic zaseda  tretje mesto.

 

URNIK OBRATOVANJA

PON.  - ČET.
PETEK
SOBOTA
NEDELJA
17.00 - 22.00
17.oo - 24.oo
14.oo - 24.oo
14.oo - 22.oo
LOKACIJAbullet_arrow_16

Bowling Epicenter Postojna se nahaja na obrobju Postojne v hotelu Epicenter. Za obiskovalce so na voljo brezplačna parkirišča.

KONTAKTIbullet_arrow_16

Telefon  05 700 22 99 / 88
e-mail: bowling@epicenter-on.net