Sporočilo
PRVI VELIKI MEDNARODNI USPEH SLOVENSKEGA BOWLINGA JE DOSEGEL IGRALEC EPICA ANŽE GRABRIJAN

V mesecu februarju je potekal tretji EBT ( european bowling tour) bowling turnir v poljskem Wroclawu. V močni mednarodni konkurenci je zmagal naš igralec Anže Grabrijan in s tem postal prvi Slovenec z zmago na evropskem turnirju. S tem je Anže uresničil sanje vseh igralcev bowlinga v Sloveniji in seveda Postojni, saj je ta zmaga prvi veliki mejnik slovenskega bowlinga in predstavlja podoben dosežek, kot če Tina Maze zmaga na tekmi slaloma . Anže kot 23 letnik je postal tudi prvi slovenski profesionalni igralec, saj ga je v svoj profesionalni  team uvrstil največji svetovni proizvajalec  bowling opreme Brunswick. Anžetu seveda velike čestitke za ta ogromni uspeh, ob njegovi zagnanosti za treningom pa seveda pričakujemo od Anžeta ponovitev tega uspeha v prihodnosti.

V Sloveniji po perspektivnosti  Anžetu sledi kar nekaj mladih igralcev, med njimi zaenkrat izstopa Nino Stenko , tudi član EPICa ter vrsta mladih tekmovalcev iz našega kluba Andraž Kovačič, Tilen Vatovec, Žiga Zalar, Tadej Dekanj , Rok Koštrivc …ter med mladinkami Janja Kovačič in mia Grilc , obe iz našega kluba.

 

URNIK OBRATOVANJA

PON.  - ČET.
PETEK
SOBOTA
NEDELJA
17.00 - 22.00
17.oo - 24.oo
14.oo - 24.oo
14.oo - 22.oo
LOKACIJAbullet_arrow_16

Bowling Epicenter Postojna se nahaja na obrobju Postojne v hotelu Epicenter. Za obiskovalce so na voljo brezplačna parkirišča.

KONTAKTIbullet_arrow_16

Telefon  05 700 22 99 / 88
e-mail: bowling@epicenter-on.net